Mer om väderskydd

Vill du slippa att bli beroende av vädret, korta tiden för ditt husbygge och minimera risken för fuktskador? Då är ett väderskydd en bra investering. Vänd dig till oss så hjälper vi dig att hitta ett väderskydd i Stockholm som passar just ditt bygge. Vi har ett stort utbud som kommer att göra ditt bygge eller renovering till ett lättare jobb.

Det är förstås roligast att bygga hus när det är vackert väder, men verkligheten i Sverige är som bekant oftast en annan. Här i norr måste man bygga i alla väder, annars skulle inte mycket bli gjort.

För att skydda ditt bygge mot regn och risk för fuktskador så rekommenderar vi att du använder ett rejält väderskydd. Särskilt vid byggen av trähus är det viktigt, men man bör inte heller montera ett prefabricerat hus när det regnar.

Vi har ett stort och kvalitativt utbud av väderskydd, som är anpassade för alla typer av byggprojekt, stora som små. Vi besöker gärna bygget på plats så att vår offert kan bli så precis och anpassad till just dina behov som det är möjligt.

Bygg i alla väder

Med ett väderskydd från oss kan du få högre kvalitet på bygget i och med att du kan bygga effektivt i alla väder. Du kan gjuta, måla, isolera, lägga plåt, snickra och svetsa. Planerar du noggrant så kan du spara in upp emot en femtedel av ditt arbete med bygget med hjälp av ett bra väderskydd.

Ett väderskydd är framför allt viktigt för att skydda bygget mot fuktskador. Risken att du bygger in fukt i huset minskar betydligt. Många byggprojekt har på senare år drabbats av fuktskador som visat sig vara mycket kostsamma när bygget är klart. Ett väderskydd är en bra försäkring mot den typen av obehagliga överraskningar.

Öka trivseln på arbetsplatsen

Ett väderskydd förbättrar också arbetsmiljön och ger en bättre stämning på arbetsplatsen. Medarbetarna kan jobba i en torr och behaglig miljö, slipper fuktiga arbetskläder och kan utföra flera olika arbetsuppgifter samtidigt. Dessutom minskar risken för olyckor och arbetsskador om man arbetar under ett väderskydd.

Var inte beroende av vädret när du bygger